LogareMeniul utilizatorului

Open
Oferte Recomandate

Complexul turistic Costeşti

Republica Moldova, r-nul Ialoveni

s. Costesti

de la 25 EUR

Detalii

Așezarea geografică a complexului turistic e una avantajoasă, avînd atu-urile sale. În față e Sudul cu apa calmantă a lacului, în spate – colinele întrețesute cu podgorii, verdeață și multă vegetație. E un loc ascuns de ochii lumii și ferit de fumul coșurilor de fabrică sau cel a l autovehicolelor. Cu alte cuvinte, e un colț de rai și un minunat loc de refugiu pentru omul contenporanietății, care are nevoie de odihnă, relaxare și schimbare a decorului stresant de ficare zi. Gospodaria piscicolă Costești a fost fondată în anul 1964 fiind pe timpuri mindrie a Moldovei.

Blocul mare al complexului dispune de un hotel, dar și de o impunătoare sală de festivități cu o suprafață de peste 400m². Sala este dispusă la dispoziția organizațiilor de stat, non-guvernamentale și a particularilor în organizarea întrunirilor, summiturilor și a sărbatorilor de orice gen.

Printre obiectele menite să bucure ochii și sufletele vizitatorilor e numără  poarta patriarhală, aleea, trasa, beciul moldovenesc, havuzul etc.

Cei care vin să e odihnească sau să petreacă rațional timpul liber în această adevărată oază de sănătate pot benificia de serviciile bucătariei, ce oferă bucate naționale cu specific local din pește, carne și verdeață, vinuri de casă, bere de Costești și alte delicatese surpriză.


Dotări
Grupuri cu pana la 30 de persoane Gradina Terasa
Bar Restaurant Camera pentru familie
Safeu Aparate de clima
Imagini
Return

top